Agenda

Del 16 de noviembre al 30 de enero 


Exposición
La mirada del samurái: los dibujos de Akira Kurosawa
Inauguración: 19:30h

Azaroaren 16tik urtarrilaren 30era
Erakusketa
Samuraiaren begirada: akira kurosawaren
Marrazkiak
Inaugurazioa: 19:30etan s
17 de noviembre 2010, miércoles
19:30 horas
Mesa redonda
Actualidad de akira kurosawa
Patxi Urkijo, Andrés Expósito, Carlos Giménez Soria, Jordi
Puigdomènech
2010eko azaroaren 17a, asteazkena 19:30etan
Mahai-ingurua

Akira kurosawaren gaurkotasuna
Patxi Urkijo, Andrés Expósito, Carlos Giménez Soria, Jordi Puigdomènech
18 de noviembre de 2010, jueves
20:00 horas
Ciclo de cine
A.K. [1985]
2010eko azaroaren 18a, osteguna 20:00etan
Zine-zikloa
A.K. [1985]
25 de noviembre de 2010, jueves
De 17:30 a 18:30 horas
Curso
Kultura japonesa para niños
Asuka kubota
2010eko azaroaren 25a, osteguna 17:30etik 18:30era
Ikastaroa
Kultura japoniarra umeentzat
Asuka kubota
2 de diciembre de 2010, jueves
19:30 horas
Conferencia
Japón y la filmografía de Akira Kurosawa
Isabel coixet
2010eko abenduaren 2a, osteguna 19:30etan
Hitzaldia
Japonia eta Akira Kurosawaren filmografia
Isabel coixet
9 de diciembre de 2010, jueves
20:00 horas
Ciclo de cine
Kagemusha, la sombra del guerrero [1980]
2010eko abenduaren 9a, osteguna 20:00etan
Zine-zikloa
Kagemusha, gerlariaren itzala [1980]
16 de diciembre de 2010, jueves
20:00 horas
Ciclo de cine
Ghost dog. El camino del samurái[1999]
2010eko abenduaren 16a, osteguna 20:00etan
Zine-zikloa
Ghost dog. Samuraiaren bidea     [1999]
C13 de enero de 2011, jueves
20:00 horas
Ciclo de cine
Porco Rosso [1992]
2011ko urtarrilaren 13a, osteguna
20:00etan
Zine-zikloa
Porco Rosso [1992]
13 de enero de 2011, jueves
14 de enero de 2011, viernes
17:30 – 20:00 horas
15 de enero de 2011, sábado
10:30 – 13:30 horas
Taller
Storyboards de Akira Kurosawa: manga y anime contemporáneo
Laura Montero
2011ko urtarrilaren 13a, osteguna
2011ko urtarrilaren 14a, ostirala
17:30etik 20:00etara
2011ko urtarrilaren 15a, larunbata
10:30etik 13:30era
Tailerra
Akira Kurosawaren storyboardak: manga eta
anime garaikidea
Laura montero
20 de enero de 2011, jueves
20:00 horas
Ciclo de cine
Escándalo [1950]
2011ko urtarrilaren 20a, osteguna
20:00etan
Zine-zikloa
Eskandalua [1950]
30 de enero de 2011, domingo
20:00 horas
Ciclo de cine
Los sueños de akira kurosawa [1990]
2011ko urtarrilaren 30a, igandea
20:00etan
Zine-zikloa
Akira kurosawaren ametsak [1990]

 

Ver agenda actualizada en www.alhondigabilbao.com

Anuncios